wELKOM

Vanzelfsprekend heten wij u graag welkom in onze familievakantiebungalow Den Uytkijck. Alvast een fijne vakantie gewenst.

Een paar punten geven wij u graag mee:

  • Waarschijnlijk kent uw navigatie het adres Bruine Hoopsweg 6 in Hoge Hexel niet. Voer in dat geval als plaats ‘Wierden’ in.
  • Op de site van het bungalowpark zelf vindt u een routebeschrijving. Let met name ook op bj de opmerking dat u niet via de Vosenbosweg naar het park moet rijden. Deze weg is alleen toegankelijk voor tractoren (en kan voor beschadiging van de onderkant van uw auto zorgen) http://www.bungalowparkhogehexel.nl
  • In onze bungalow heeft u de beschikking over wifi.
  • Onder de koelkast zit een (niet opvallende) la. Hierin treft u verschillende brochures aan moet toeristische tips van de omgeving.
  • Het is toegestaan on bij de bungalow 1 auto te parkeren. Bij de receptie kunt u een kenteken van 1 auto laten registreren zodat u eenvoudig het park op kunt rijden.
  • Na de vakantie ontvangt u via Micazu een enuete. Wij stellen het erg op prijs als u deze invult.
  • Vanzelfsprekend kunt u altijd bij vragen contact opnemen met de receptie van het park of met ons. Specifieke punten over onze bungalow (ook tips) horen wij ook graag via info@bungalowhogehexel.nl

Als gast van onze bungalow verwijzen wij u graag door naar de site http://www.evenwichtig.nu waar u producten van Forever Living Products kunt kopen. U heeft hierbij de mogelijkheid bijvoorbeeld om een account aan te maken waardoor u met korting kunt kopen. Mocht u geen account aanmaken en toch willen bestellen: geen probleem. Bij een bestelling vanaf 50 euro exclusief portokosten krijgt u de portokosten vergoed als u een mailtje stuurt naar info@evenwichtig.nu met vermelding van uw bestelling en uw bankrekeningnummer.

enkele producten van Forever Living; wilt u maandelijks een app met productinfo ontvangen?: app dan naar 06 518 16 012

Uitkijken naar uw vakantie op de grens van Twente en Salland